ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΚΥΨΕΛΗ 24 ΩΡΕΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΚΥΨΕΛΗ

24 ΩΡΕΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΚΥΨΕΛΗ 24 ΩΡΕΣ

213 090 5871 Καλέστε μας για άμεση εξυπηρέτηση

Η εταιρεία Ηλεκτρολόγοι Κυψέλη 24 ώρες μπορεί να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε ηλεκτρολογικό πρόβλημα, να πραγματοποιήσει έλεγχο στις ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις του σπιτιού σας και πολλά άλλα. Οι ηλεκτρολόγοι μας μπορούν να αναλάβουν όλους τους τύπους ηλεκτρολογικών υπηρεσιών για σπίτια και επιχειρήσεις σε Κυψέλη. Από την τοποθέτηση μια νέας πρίζας μέχρι μια πλήρη ηλεκτρολογική διαχείριση του ακινήτου σας επαγγελματικά και αποτελεσματικά.

Οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εργασία πρέπει να εκτελείται από εξειδικευμένο ηλεκτρολόγο. Οι ηλεκτρολόγοι μας διασφαλίζουν πάντα ένα εγγυημένο αποτέλεσμα και ότι αφήνουν τον χώρο σας καθαρό και τακτοποιημένο μετά από την επίσκεψή τους.

Πιστεύουμε στη διαφάνεια. Θα σας καθοδηγήσουμε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, θα απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και θα σας ενημερώσουμε εκ των προτέρων για το συνολικό κόστος. Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη ή μικρή είναι η δουλειά, είτε είστε νέος πελάτης είτε μακροχρόνιος πελάτης, αντιμετωπίζουμε κάθε εργασία ως σημαντική και προσπαθούμε για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Σεβόμαστε απολύτως τον χώρο σας. Φτάνουμε τακτοποιημένοι και καθαροί και τακτοποιούμε την χώρο που δουλέψαμε μετά την ολοκλήρωση της εργασίας.

Ηλεκτρολόγοι Κυψέλη 24 ώρες Υπηρεσίες

Η Ηλεκτρολόγοι Κυψέλη 24 ώρες διαθέτει 24 ώρες το 24ωρο στην περιοχή Κυψέλη μια ομάδα ηλεκτρολόγων έτοιμη για οποιαδήποτε εργασία, μεγάλη ή μικρή. Με άμεση εξυπηρέτηση εντός μίας ώρας από την κλήση σας και χωρίς επιπλέον χρεώσεις, είμαστε πάντα εδώ για εσάς.

Θα παρέχουμε μια επιτόπια αξιολόγηση πριν ξεκινήσουν τις εργασίες οι ηλεκτρολόγοι της εταιρείας μας, ώστε να μπορείτε να λάβετε μια προσφορά που δεν θα αλλάξει μόλις ολοκληρωθεί η εργασία. Ποτέ δεν χρεώνουμε ανά ώρα και αυτό που πληρώνετε σε μια δημόσια αργία είναι το ίδιο με μια καθημερινή. Για ασυναγώνιστη ικανοποίηση των πελατών και άμεση εξυπηρέτηση εντός της ίδιας μέρας, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες!

Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά τις ηλεκτρολογικές υπηρεσίες που αναλαμβάνει η εταιρεία μας σε Κυψέλη:

 • Ηλεκτρολόγοι Κυψέλη για αναγνώριση και αποκατάσταση για όλα τα είδη ηλεκτρολογικών βλαβών
 • Ηλεκτρολόγοι Κυψέλη για οικιακές εγκαταστάσεις
 • Ηλεκτρολόγοι Κυψέλη για επαγγελματικές εγκαταστάσεις
 • Ηλεκτρολόγοι Κυψέλη για ηλεκτρικές εγκαταστάσεις
 • Ηλεκτρολόγοι Κυψέλη για αλλαγή στον πίνακα
 • Ηλεκτρολόγοι Κυψέλη για αντικατάσταση του ρελέ ασφαλείας
 • Ηλεκτρολόγοι Κυψέλη για τοποθέτηση και επισκευή θερμοσίφωνα
 • Ηλεκτρολόγοι Κυψέλη για τοποθέτηση και επισκευή θυροτηλέφωνων για θυροτηλεοράσεων
 • Ηλεκτρολόγοι Κυψέλη για δομημένη καλωδίωση
 • Ηλεκτρολόγοι σε Κυψέλη για φωτισμό και μελέτες φωτισμού
 • Ηλεκτρολόγοι σε Κυψέλη για πιστοποιητικά ΔΕΗ Κυψέλη κέντρο
 • Ηλεκτρολόγοι σε Κυψέλη για δορυφορικές κεραίες
 • Ηλεκτρολόγοι σε Κυψέλη για επίγειες ψηφιακές κεραίες
 • Ηλεκτρολόγοι Κυψέλη για δορυφορικό internet
 • Ηλεκτρολόγοι Κυψέλη για θερμοσυσσωρευτές
 • Ηλεκτρολόγοι σε Κυψέλη για φωτισμό και μελέτες φωτισμού
 • Ηλεκτρολόγοι σε Κυψέλη για επίγειες ψηφιακές κεραίες
 • Ηλεκτρολόγοι Κυψέλη για δορυφορικό internet
 • Ηλεκτρολόγοι σε Κυψέλη για μελέτη και κατασκευή βιομηχανικών εγκαταστάσεων
 • Ηλεκτρολόγοι σε Κυψέλη για αυτοματισμούς – Έξυπνα σπίτια:
 • Ηλεκτρολόγοι σε Κυψέλη για φωτοβολταϊκά
 • Ηλεκτρολόγοι σε Κυψέλη φωτισμού εξωτερικών και εσωτερικών χώρων
 • Ηλεκτρολόγοι σε Κυψέλη για τοποθετήσεις συστημάτων ασφαλείας (κάμερες)
 • Ηλεκτρολόγοι σε Κυψέλη για τοποθετήσεις συστημάτων πυρανίχνευσης
 • Ηλεκτρολόγοι σε Κυψέλη για πυρανίχνευση – φωτισμός ασφαλείας
 • Ηλεκτρολόγοι σε Κυψέλη για καυστήρες και κυκλοφορητές

Ηλεκτρολόγοι Κυψέλη 24 ώρες Εγκατάσταση Συσκευής

Όσοι έχετε αντιμετωπίσει μόνοι σας την εγκατάσταση συσκευών γνωρίζετε ότι μπορεί να γίνει πολύ περίπλοκη διαδικασία. Υπάρχει η πιθανότητα η ολοκαίνουργια συσκευή  που αγοράσετε να μην ταιριάζει εκεί που θέλετε. Ευτυχώς οι ηλεκτρολόγοι μας έχουν όλες τις γνώσεις που θα μπορούσατε ποτέ να χρειαστείτε. Θα αντιμετωπίσουν όλα τα προβλήματα της εγκατάστασης μιας ηλεκτρικής συσκευής και θα διασφαλίσουν ότι όλα τα προβλήματα αντιμετωπίζονται με επαγγελματισμό. Ένα νέο ψυγείο μπορεί να απαιτεί επέκταση των υδραυλικών στην κουζίνα σας. Ίσως έχετε κάνει ανακαίνιση και θέλετε να ξαναεγκαταστήσετε τον φούρνο σας. Όλα είναι δυνατά για εμάς.

Όλες αυτές οι εργασίες θα πρέπει να ολοκληρωθούν από ηλεκτρολόγους, όπως αυτοί της Ηλεκτρολόγοι Κυψέλη 24 ώρες. Κάντε ένα βήμα παραπάνω και αγκαλιάστε το μέλλον με την τελευταία τεχνολογία στις ηλεκτρικές συσκευές. Και όταν το κάνετε, οι ηλεκτρολόγοι μας μπορούν να φροντίσουν για την εγκατάσταση της συσκευής σας. Όλοι οι ηλεκτρολόγοι μας παρακολουθούν τακτικά εκπαιδεύσεις πάνω στις εξελίξεις του κλάδου και έχουν δει κάθε ηλεκτρικό πρόβλημα που υπάρχει. Τίποτα δεν μπορεί να μας εκπλήξει. Και με όλες τις γνώσεις που διαθέτουμε, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όλες τις ηλεκτρικές βλάβες σε σπίτια και σε επιχειρήσεις σε Κυψέλη.

Ηλεκτρολόγοι Κυψέλη 24 ώρες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Μπορείτε να επιλέξετε πακέτα προσφορών που προσφέρουμε όταν πρόκειται για μεγάλα ηλεκτρολογικά project σε όλη την Κυψέλη. Για μεγάλες και μικρές δουλειές, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ολοκληρώσετε άμεσα σημαντικές εργασίες, ενώ ταυτόχρονα κατανέμετε το κόστος.

Επιπλέον, αυτές οι τιμές δεν θα αλλάξουν ποτέ μετά από ώρες ή αργίες. Θα λαμβάνετε πάντα μια εκτίμηση κόστους χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις, διότι αντιμετωπίζουμε κάθε εργασία το ίδιο, ανεξάρτητα από την ολοκλήρωσή της. Εάν αυτό φαίνεται σαν την τέλεια λύση για τις ηλεκτρολογικές ανάγκες του χώρου σας, επικοινωνήστε σήμερα με το προσωπικό εξυπηρέτησης πελατών μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ-ΚΥΨΕΛΗ-24-ΩΡΕΣ

Ηλεκτρολόγοι Κυψέλη 24 ώρες Υπηρεσίες Έκτακτης Ανάγκης

Κανείς δεν σχεδιάζει να του τύχει ηλεκτρική κατάσταση έκτακτης ανάγκης το βράδυ της Κυριακής. Τώρα, γνωρίζουμε ότι η ιδέα ενός ηλεκτρολογικού περιστατικού έκτακτης ανάγκης είναι τρομακτική. Πιθανότατα περιμένετε να πληρώσετε πολλά, αλλά μην φοβάστε γιατί διαθέτουμε το ανθρώπινο δυναμικό που μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε περίπτωση. Εδώ στην Ηλεκτρολόγοι Κυψέλη 24 ώρες δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, γιατί είμαστε δίπλα σας όλες τις ημέρες του χρόνου.

Προσφέρουμε 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, χωρίς να σταματάμε να είμαστε στη διάθεση σας τις Κυριακές ή τις αργίες. Μπορείτε πάντα να βασιστείτε στην ολοκλήρωση της εργασίας, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Η οικογένειά σας θα αισθάνεται ασφαλής, χωρίς να τονίζει το υπόλοιπο της τράπεζας.

Για να κάνουμε τη ζωή σας πιο εύκολη, δεν πληρώνετε επιπλέον για την εκτίμηση και για κάποια επιδιόρθωση που μπορεί να χρειαστεί μετά την περάτωση της υπηρεσίας και είμαστε διαθέσιμοι ακόμη και τις αργίες! Επομένως, απλώς επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για όλες τις ηλεκτρικές επισκευές έκτακτης ανάγκης.

Μια ηλεκτρική κατάσταση έκτακτης ανάγκης μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια εσάς, του σπιτιού σας και των αγαπημένων σας προσώπων. Γι ‘αυτό είναι σημαντικό να αναζητήσετε άμεση και αξιόπιστη βοήθεια. Δεν θέλετε να περιμένετε για ώρες ή ημέρες -για έναν ηλεκτρολόγο. Όχι, χρειάζεστε κάποιον που μπορεί να είναι εκεί αμέσως. Η Ηλεκτρολόγοι Κυψέλη 24 ώρες προσφέρει 24ωρη εξυπηρέτηση, κάθε μέρα του χρόνου. Στην πραγματικότητα, όποτε είναι δυνατόν, θα είμαστε στην πόρτα σας εντός μιας ώρας  από την κλήση σας.

Τι να κάνετε όταν δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα; – Ηλεκτρολόγοι Κυψέλη 24 ώρες

Όταν η τροφοδοσία του ρεύματος κοπεί, υπάρχουν μερικά εύκολα πράγματα που μπορείτε να κάνετε, για την ασφάλειά σας. Πρώτα, ελέγξτε τον ηλεκτρολογικό σας πίνακα. Μπορεί να είναι απλώς μια πτώση της ασφάλειας που μπορεί να ενεργοποιηθεί ξανά. Εάν όχι, στη συνέχεια θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον παροχέα ενέργειας εάν υπάρχει προγραμματισμένη ή εκτεταμένη διακοπή λειτουργίας. Οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος πρέπει να είναι άμεσα διαθέσιμες για να επιβεβαιωθείτε.

Είναι επίσης σοφό να επικοινωνείτε με τους γείτονες. Θα μπορούσαν να αντιμετωπίζουν και εκείνοι παρόμοια προβλήματα. Επίσης, κοιτάξτε έξω για να δείτε αν υπάρχει ζημιά στα ηλεκτροφόρα καλώδια σας. Φροντίστε να μείνετε μακριά από πεσμένα ηλεκτροφόρα καλώδια ή επικίνδυνες καταστάσεις.  Εάν δεν μπορείτε να βρείτε την αιτία διακοπής του ρεύματος, καλέστε έναν ηλεκτρολόγο. Είναι πάντα καλύτερο να είμαστε προνοητικοί  όταν πρόκειται για μια επικίνδυνη κατάσταση.

Μια ηλεκτρική κατάσταση έκτακτης ανάγκης μπορεί να δημιουργήσει σοβαρό κίνδυνο για το σπίτι, την οικογένεια και τους φίλους σας. Μερικές από τις πιο κοινές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης περιλαμβάνουν:

 • Απενεργοποιούνται τακτικά ασφάλειες ή διακόπτες ασφαλείας
 • Υπερφορτωμένα σημεία ισχύος – αυτό μπορεί να προκαλέσει καμένες πρίζες και πυρκαγιά
 • Διακοπές ρεύματος
 • Σπινθήρες από τις πρίζες
 • Βουητό από τις πρίζες και τους διακόπτες

Στην πραγματικότητα, δεν βλέπουν όλοι την κατάσταση έκτακτης ανάγκης με τον ίδιο τρόπο. Όταν κάτι πάει στραβά με τα ηλεκτρονικά σας ή την καλωδίωση, καλέστε έναν ηλεκτρολόγο από την Ηλεκτρολόγοι Κυψέλη 24 ώρες, για να είστε σίγουροι και ασφαλείς.

Ηλεκτρολόγοι Κυψέλη 24 ώρες Ασφάλεια

Η Ηλεκτρολόγοι Κυψέλη 24 ώρες μπορεί να σας βοηθήσει ώστε να έχετε ηλεκτρικό ρεύμα με ασφάλεια, συμπεριλαμβανομένων επισκευών, εγκατάστασης και άλλων. Μπορούμε να αξιολογήσουμε την καλωδίωση του σπιτιού σας όταν κάτι πάει στραβά ή μπορούμε να διατηρήσουμε τα πάντα ασφαλή με μια συντήρηση.

Το ηλεκτρικό σύστημα του σπιτιού σας είναι αναμφισβήτητα σημαντικό. Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, η ζωή είναι δύσκολη. Από συσκευές έως έξυπνες συσκευές, συστήματα ασφαλείας και άλλα, χρειαζόμαστε ενέργεια. Αλλά πρέπει επίσης να είμαστε ασφαλείς. Εδώ ερχόμαστε εμείς για να λύσουμε κάθε πρόβλημα.

Μια ασφάλεια είναι ένας αυτόματος ηλεκτρικός διακόπτης που ενεργοποιείται όταν υπάρχει υπερβολική ροή ρεύματος ή κίνδυνος βραχυκυκλώματος. Η μόνη λειτουργία τους είναι να διακόψουν τη ροή ρεύματος το συντομότερο δυνατόν μόλις εντοπιστεί σφάλμα. Οι οικιακές βλάβες αποφεύγονται όταν υπάρχει υπερφόρτωση κυκλώματος, συμβάλλοντας στη μείωση του κινδύνου πυρκαγιάς. Οι διακόπτες ασφαλείας αποτρέπουν την ηλεκτροπληξία και επικεντρώνονται στην αποφυγή βλαβών στον άνθρωπο.

Όταν ένας διακόπτης ασφάλειας πέφτει, η λύση είναι κάτι πολύ περισσότερο από το να την ενεργοποιείτε ξανά. Θέλετε έναν ηλεκτρολόγο να αξιολογήσει την κατάσταση, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς τι προκαλεί το υπερφορτωμένο κύκλωμα ή το σφάλμα γείωσης.

Οι πλήρως καταρτισμένοι ηλεκτρολόγοι της Ηλεκτρολόγοι Κυψέλη 24 ώρες έχουν την εμπειρία και την εκπαίδευση για να κάνουν ακριβώς αυτό. Μπορούν να επιδιορθώσουν το σφάλμα, να αναβαθμίσουν την καλωδίωση του σπιτιού σας εάν είναι απαραίτητο και να παρέχουν άμεση συντήρηση του ηλεκτρολογικού  πίνακα. Όλοι οι ηλεκτρολόγοι μας είναι ενημερωμένοι με τις τελευταίες τεχνικές εύρεσης προβλημάτων.

Θα ξέρουμε τι προκαλεί το πρόβλημα του διακόπτη σας, εάν υπάρχει σφάλμα γείωσης ή τυχόν κατεστραμμένα σημεία. Μπορούμε επίσης να παρέχουμε οποιαδήποτε συμβουλή ή να ξεκαθαρίσουμε τυχόν ανησυχίες που μπορεί να έχετε. Όταν χρειάζεστε αξιόπιστες ηλεκτρολογικές  επισκευές για ένα διακόπτη ρεύματος ή ακόμη και για επανασύνδεση στο σπίτι, καλέστε την Ηλεκτρολόγοι Κυψέλη 24 ώρες. Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Ηλεκτρολόγοι Κυψέλη 24 ώρες Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις

Οι ηλεκτρολόγοι μας μπορούν να εγκαταστήσουν, να επεκτείνουν και να προσαρμόσουν όλα τα μέρη των ηλεκτρικών σας συστημάτων, συμπεριλαμβανομένων των διακοπτών, των κυκλωμάτων, των θυρών γείωσης, της σύνδεσης εντός των καταναλωτικών μονάδων, των ασφαλειών, της δομημένης καλωδίωσης και των μετασχηματιστών. Πραγματοποιούμε εγκαταστάσεις και αντικαταστάσεις νέων φωτιστικών και διακοπτών και είμαστε σε θέση να σχεδιάσουμε και να εγκαταστήσουμε νέα συστήματα φωτισμού τόσο σε οικιακούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους.

Οι ηλεκτρολόγοι μας εργάζονται για να διασφαλίσουν ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν τις καλύτερες και οικονομικές  ηλεκτρολογικές υπηρεσίες. Όποιο και αν είναι το μέγεθος του έργου, θα παρέχουμε πάντα τις καλύτερες λύσεις για την επιχείρησή σας και θα είμαστε υπερήφανοι για την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών στις καλύτερες δυνατές τιμές. Για περισσότερες πληροφορίες ή για να μιλήσετε με έναν από τους ειδικούς μας, απλώς καλέστε μας και δείτε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε σήμερα.

Η Ηλεκτρολόγοι Κυψέλη 24 ώρες είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες σχετικά με τις ηλεκτρολογικές υπηρεσίες σε Κυψέλη και τις γύρω περιοχές, παρέχοντας τόσο οικιακές όσο και εμπορικές υπηρεσίες. Η ικανοποίηση των πελατών είναι η βασική μας προτεραιότητα και στοχεύουμε να παρέχουμε μια ομαλή και αποτελεσματική εμπειρία από την αρχή έως το τέλος. Οι φιλικοί, καταρτισμένοι και επαγγελματίες ηλεκτρολόγοι μας έχουν δεσμευτεί να διατηρούν τα εξαιρετικά μας πρότυπα και να προσφέρουν αποτελέσματα υψηλής ποιότητας.

Ηλεκτρολόγοι Κυψέλη 24 ώρες Ηλεκτρολογικός Έλεγχος

Εάν δεν είστε ειδικευμένος ηλεκτρολόγος, όπως η ομάδα ηλεκτρολόγων της Ηλεκτρολόγοι Κυψέλη 24 ώρες, τότε είναι πιθανό οι γνώσεις σας σχετικά με τα ηλεκτρολογικά θέματα να είναι αρκετά περιορισμένες. Δεν είναι το πιο συναρπαστικό θέμα, οπότε καταλαβαίνουμε. Ωστόσο, αυτό μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζετε εάν τα ηλεκτρικά του σπιτιού σας εξακολουθούν να λειτουργούν τόσο ασφαλή και αποτελεσματικά όσο ήταν κατά την αρχική εγκατάσταση. Θα μπορούσε να είναι καλά, αλλά το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να υποθέσετε ότι θα παραμείνετε ασφαλείς για πάντα.

Αντί να ελπίζετε ότι δεν θα αντιμετωπίσετε ποτέ ένα σοβαρό ηλεκτρικό πρόβλημα, γιατί να μην επενδύσετε σε κάποια μελλοντική προστασία; Εάν ανησυχείτε, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να ελέγξετε τα πάντα για να χαλαρώσετε. Ως ηλεκτρολόγοι, πραγματοποιούμε διεξοδικούς ελέγχους ηλεκτρολογικών για να εντοπίσουμε τυχόν πιθανές απειλές που θα μπορούσαν να σας δημιουργήσουν πρόβλημα. Η ομάδα μας θα επιθεωρήσει μεθοδικά κάθε πτυχή της ηλεκτρικής υποδομής του σπιτιού σας και δεν θα σταματήσει μέχρι να είστε πλήρως ικανοποιημένοι και ασφαλείς.

Ηλεκτρολόγοι Κυψέλη 24 ώρες Επικοινωνία

Ανεξάρτητα από το πόσο επείγουσες είναι οι ηλεκτρικές επισκευές, καλύτερα  να μην προσπαθείτε να τις χειριστείτε μόνοι σας. Η προσπάθεια αντιμετώπισης ηλεκτρικών προβλημάτων χωρίς επαγγελματική εκπαίδευση είναι εξαιρετικά επικίνδυνη. Εάν εσείς ή κάποιος άλλος δεν τραυματίσετε κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς σας, εξακολουθεί να υπάρχει πιθανότητα να προκαλέσετε χειρότερη ζημιά που θέτει τεράστιο κίνδυνο εσάς, το σπίτι σας ή την οικογένειά σας.

Στην πραγματικότητα, η ελαττωματική καλωδίωση είναι η πρώτη αιτία πυρκαγιών σε ένα σπίτι.  Έτσι, για να βεβαιωθείτε ότι το σπίτι σας είναι απόλυτα ασφαλές, βασιστείτε πάντα σε εμάς για όλες ηλεκτρικές υπηρεσίες. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, γι’ αυτό τηλεφωνήστε άμεσα στο 213 090 5871!

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΚΥΨΕΛΗ-24-ΩΡΕΣ

Shares